Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Αλλαγή στην προετοιμασία με το πανέμορφο Λάνγκεφελντ (VIDEO)

01.05.2016 | 11:29
ΦΩΤΟ youtube

ΦΩΤΟ youtube

Οι "ερυθρόλευκοι" τα τελευταία καλοκαίρια ετοίμαζαν βαλίτσες για το Ζέεφελντ, εκεί όπου έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Φέτος όμως τα πράγματα θα αλλάξουν, αλλά όχι δραματικά.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην Αυστρία, αλλά θα αλλάξει στέγη, όσον αφορά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα μεταβούν στο Ζέεφελντ όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια, αλλά στο Λάνγκεφελντ. Η εν λόγω περιοχή βρίσκεται επίσης στην Αυστρία και συγκεκριμένα 45 λεπτά μακριά από το Ζέεφελντ. Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητικό, καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε την “ερυθρόλευκη” αποστολή, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να εξετάσουν αυτή τη λύση.

Οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί είναι αντίστοιχες με εκείνες του Ζέεφελντ κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό το μέρος για τις προετοιμασίες των ομάδων, δίδοντας μεγαλύτερο βάρος στο “χτίσιμο” της φυσικής κατάστασης.

Το Λάνγκεφελντ είναι ένα από τα χωριά τα οποία βρίσκονται κατά μήκος της κοιλάδας του Ετζταλ και αριθμεί περισσότερους από 4000 μόνιμους κατοίκους. Σε υψόμετρο 1.173 μέτρων πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος για χειμερινές διακοπές αλλά και για καλοκαιρινές για όσους –τουλάχιστον- αγαπούν το βουνό και όχι τη θάλασσα.

Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις ιαματικές πηγές του, με το νερό να έχει εντοπιστεί μετά από γεωτρήσεις σε βάθος 1865 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version