Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα! Τέλος οι Σιόβας – Μιλιβόγεβιτς

27.08.2016 | 11:22
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στον Ολυμπιακό. Η νέα ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνη που κατάφερε να αποκλειστεί από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Champions League.

Πολλοί παίκτες θα αποχωρήσουν και αρκτετοί θα έρθουν στο λιμάνι. Το σίγουρο είναι πως παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρούνται οι Δημήτρης Σιόβας και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στην Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ. Στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φθάσει πρόταση για τον 28χρονο στόπερ και αναμένεται να την αποδεχθούν οι “ερυθρόλευκοι”, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal. Ο Σιόβας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2012 και ενώ μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τον Σέρβο μέσο, βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, η οποία είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος”, η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα “παίζει” πολύ και μάλιστα με ένα ποσό άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version