Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του Πέπε στην Πάφο

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του Πέπε στην Πάφο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέπε, καθώς η Πάφος έφθασε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μετεγγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ο Πέπε είχε αγωνιστεί και την περασμένη σεζόν στην Πάφο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον οι δύο ομάδες συμφώνησαν για την κανονική μετεγγραφή του παίκτη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κυπριακός σύλλογος.

Η ανακοίνωση της Πάφου

“Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, για την μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Pedro Filipe Figueiredo Rodrigu

Ο Πέπε είναι 27 ετών (20/05/1997) και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε από τις φημισμένες ακαδημίες της Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη ομάδα, με την οποία ήταν βασικός. Ο Πέπε πήρε την πρώτη του γεύση από το ποδόσφαιρο σε αντρικό επίπεδο όταν πήγε δανεικός στην πορτογαλική ομάδα Εστορίλ τη σεζόν 2017/2018, όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τις επόμενες δύο σεζόν, συνέχισε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι με τη Vitoria Guimaraes SC, όπου καθιερώθηκε στην βασική 11άδα με 65 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Πέπε εξασφάλισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2020. Μεταξύ του 2020 και του 2023 πραγματοποίησε 93 εμφανίσεις με των Ολυμπιακό, την Famalicao, την Ankaragucu και την FC Cartagena, πετυχαίνοντας συνολικά 5 γκολ και 16 ασίστ.

Ήρθε στην ομάδα μας μας το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2023/2024, ο Πέπε πραγματοποίησε 31 συμμετοχές, με 3 ασίστ και 2 γκολ, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού γκολ, στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 88.

Καλωσορίζουμε τον Pepe πίσω στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις