Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Ανανεώνει με Αγιούμπ Ελ Κααμπί και φέρνει Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ

18.07.2024 | 09:33
Ολυμπιακός: Ανανεώνει με Αγιούμπ Ελ Κααμπί και φέρνει Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΕΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει στα μετεγγραφικά και κλείνει τις “εκκρεμότητες” που έχει για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας, με την ανανέωση του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο -τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (18.07.2024)- ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην επιθετικό της Εσπανιόλ, Μάρτιν Μπρεθγουέιτ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Ρομάνο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον 33χρονο φορ να αποδέχεται τελικά την πρόταση των Πειραιωτών.

Εντός της εβδομάδας ο Μπρέιθγουεϊτ αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός “δένει” στην ομάδα τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται στην Ολλανδία, προετοιμάζεται με τους “ερυθρόλευκους” ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως απομένουν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι ετήσιες απολαβές του Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ (ίσως φτάσουν και 2,5 εκατ. ευρώ), ενώ παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται το όνομα του Κρίστοφερ Βέλντε. Οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν για τον Νορβηγό εξτρέμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version