Αθλητικά

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη στους «ερυθρόλευκους» πριν το τζάμπολ

Ο Γιώργος Πρίντεζης προσπάθησε να… φτιάξει τους παίκτες του Ολυμπιακού με δυο κουβέντες, λίγο πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές.

Το κάνει πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά, όμως, το… βραβείο δεν είναι μια απλή νίκη, αλλά η είσοδος της ομάδας στον τελικό της φετινής Euroleague.

Ο Γιώργος πρίντεζης μάζεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού λίγο πριν βγουν στο παρκέ της «Stark Arena» και τους είπε: «Είμαστε καλύτερη ομάδα, καλύτεροι παίκτες. Πάμε να το κάνουμε!».

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Διονύσιος Κοδέλλας στο NewsIt.gr: «Στόχος μας είναι η εξάπλωση των Special Olympics Hellas σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»
«Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics δίνουν την ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να κοινωνικοποιηθούν και να νιώσουν αυτόνομοι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas
Διονύσιος Κοδέλλας στο NewsIt.gr: «Στόχος μας είναι η εξάπλωση των Special Olympics Hellas σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»