Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Οι απόψεις των πρωταγωνιστών!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μάρκο Σίλβα χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αισιόδοξοι και οι Ιντέγε – Ντουρμάζ.

“Ήταν μια άτυχη βραδιά για εμάς, το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα μας στο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες, βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν ήρθε. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή, θα προσπαθήσουμε στο γήπεδό μας να γυρίσουμε την κατάσταση και να πάρουμε εκεί το εισιτήριο για την επόμενη φάση”, ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα του OTE TV.

Από την πλευρά του, ο Ιντέγε πρόσθεσε: “Σήμερα ήμασταν άτυχοι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα, όμως η ατυχία δε μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε ακόμα έναν αγώνα στην έδρα μας και μπορούμε να γυρίσουμε τη σειρά και να προκριθούμε.

Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας, ανεξαρτήτως του τι έγινε σήμερα. Δεν είναι ωραίο που δεν πήραμε αποτέλεσμα σήμερα, όμως στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας που δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ερωτηθείς για τη δεύτερη σερί ήττα του Ολυμπιακού: “Αυτό είναι κάτι που δεν με ανησυχεί, καθώς δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και προσεχώς”.

Τέλος, ο Ντουρμάζ ανέφερε: “Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε καλούς συνδυασμούς με τους συμπαίκτες μας, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις, όσο καλά και αν παίζεις. Είναι τόσο απλό. Τέλειωσε το πρώτο μέρος. Όλα παραμένουν ανοιχτά. Να γυρίσουμε τώρα σπίτι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, ταπεινά αλλά διψασμένα. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε