Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Οι “εκλεκτοί” του Σίλβα και ο Ρομπέρτο!

25.02.2016 | 14:52
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα συνδυαστεί και με την πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στους "16" του Europa League.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει, καθώς προβληματίζεται για δύο θέσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο και στην άμυνα τους Μποτία, Ντα Κόστα, Ομάρ και Μαζουακού. Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο ο παρτενέρ του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, μιας και γι’ αυτή τη θέση παλεύουν με ίσες πιθανότητες ο Ζντιέλαρ και ο Καμπιάσο. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ντουρμάζ, ενώ στο αλλό ενδέχεται να αγωνιστεί ο Φορτούνης ή ο Σεμπά.

Αν ο Σίλβα αποφασίσει να ξεκινήσει βασικό τον Τσόρι σε ρόλο οργανωτή, τότε ο Φορτούνης θα παίξει σίγουρα στην πτέρυγα. Εάν όμως, ο Έλληνας μέσος αγωνιστεί κανονικά στον άξονα, τότε ο Σεμπά θα παίξει στο άκρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται σίγουρα ο Ιντέγε, παρότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Στο μεταξύ, ο Ρομπέρτο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media. “Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που πρέπει να το πιστέψουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε όπως πάντα”, έγραψε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Hoy es uno de esos días para creer. Vamos a darlo todo como siempre. // Today is one of those days to believe. We are going to give it all. #wekeepondreaming #rj16

Posted by Roberto Jimenez Gago on Thursday, February 25, 2016

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version