Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Τι ετοιμάζει ο Σίλβα!

23.02.2016 | 10:20
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Άντερλεχτ, στον επαναληπτικό του 1-0 του Βελγίου. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να προκριθούν στους "16" του Europa League, με τον Μάρκο Σίλβα να καταστρώνει το πλάνο πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δύσκολα θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς αναμένεται να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα μ’ αυτή του πρώτου παιχνιδιού, με εξαίρεση τον Σαλίνο, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Ομάρ που εξέτισε την ποινή του.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να μην ξεκινήσουν βασικοί ούτε οι Ντα Κόστα και Σεμπά, οι οποίοι ήταν κάκιστοι στο Βέλγιο. Υπάρχει μία σκέψη να αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς δίπλα στον Μποτία στο κέντρο της άμυνας και τη θέση του στο κέντρο να καλύψει ο Καμπιάσο. Όσον αφορά τον Σεμπά, εάν δεν ξεκινήσει βασικός, τη θέση του θα πάρει ο Φορτούνης στα άκρα, με τον Τσόρι να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο πίσω από τον Ιντέγε, ο οποίος δεν χάνει τη θέση του από τον Πουλίδο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version