Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Ο Μαρινάκης είναι αποφασισμένος για μετεγγραφική υπέρβαση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Βρέντζος ανέφερε την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για οικονομική υπέρβαση στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, ενώ τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Ροντρίγκες. Τι είπε ο νέος αθλητικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων”, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος για τις κινήσεις των Πειραιωτών.

Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν αυτός που καλωσόρισε τους Χάσι και Ουγίσιος στον Ολυμπιακού και μίλησε για τα μετεγγραφικά της ομάδας, αναφέροντας πως θα γίνει οικονομική υπέρβαση. Ακόμα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ροντρίγκες, ο οποίος θέλει να μείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και για το.. τραβηγμένο “σενάριο” με Λαβέτσι.

“Σχετικά με τις μετεγγραφές, είναι ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, ο πρόεδρος έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα, πολλές φορές και τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν πως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, αφού η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο η κρίση, αλλά το περιβάλλον που υπάρχει και η γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν βοηθούν” ανέφερε αρχικά ο κ. Βρέντζος.

“Για παράδειγμα έχει κατατεθεί μια πολύ σημαντική προσφορά για τον Ροντρίγκες, όμως η επιλογή του είναι να μείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Σήμερα διαβάσαμε για το όνομα του Λαβέτσι. Αν οποιοσδήποτε πιστεύει πως ένας παίκτης με μισθό 20-25 εκατομμύρια ευρώ μικτά, θα έρθει, τότε αυτός που το γράφει αναλαμβάνει και την ευθύνη σε σχέση με τους φιλάθλους. Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού” τόνισε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ουσίγιος, ο οποίος τόνισε για τις μετεγγραφές που κινείται να κάνει ο Ολυμπιακός: “ Είναι προφανές πως για το μέγεθος του συλλόγου θα φέρουμε τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το δρόμο βρισκόμαστε”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε