Δευτέρα, 8 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα στη Σύρο – Βίντεο από τους πανηγυρισμούς

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα στη Σύρο – Βίντεο από τους πανηγυρισμούς
ΦΩΤΟ Cyclades24.gr

Μετά την Άνδρο, την Πάρο, τη Νάξο και την Τήνο, ο τελευταίος σταθμός των Κυκλάδων για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού, ήταν η Σύρος.

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τις ευρωπαϊκές κούπες του Conference League και του Youth Champions League στην Ερμούπολη της Σύρου.

Εκατοντάδες φίλοι των ερυθρολεύκων δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην πλατεία Μιαούλη μπροστά από το Δημαρχείο με καπνογόνα και συνθήματα.

Ολυμπιακοί κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια του Conference League και του Youth League.

Το ίδιο και ο φίλος της ομάδας με προβλήματα όρασης, Μάκης Κοντιζάς, ο οποίος άγγιξε τα τρόπαια και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας κ. Ιωσήφ Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος Νίκος Σκευοφύλαξ.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι σχημάτισαν ουρές για να προμηθευτούν την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη για τη σεζόν 2024 – 2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον ιερέα Αντώνιο Χάλαρη για τα ερυθρόλευκα του αισθήματα, φωταγωγήθηκε το δημαρχείο της Σύρου σε κόκκινο χρώμα και η νύχτα έγινε κόκκινη

Νωρίτερα, οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει εντυπωσιακή υποδοχή των δύο ιστορικών κυπέλλων στο λιμάνι της Σύρου, προερχόμενα με πλοίο της γραμμής από την Τήνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις