Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Απρόοπτο με Φουστέρ, προβληματισμός με τον αγωνιστικό χώρο

02.08.2014 | 11:01
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολις, το βράδυ του Σαββάτου (22:00)

Το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του δίνει απόψε το βράδυ (22.00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός, εναντίον της πρωταθλήτριας Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, στη Μινεσότα.

Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώνουν τον όμιλο στο τουρνουά ICC και για να προκριθούνσ τον τελικό της Τρίτης πρέπει να νικήσουν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και να χάσει η Λίβερπουλ από την Μίλαν στο άλλο ματς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με πένα απρόοπτο. Ο λόγος γίνεται για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση έπειτα από ένα χτύπημα στο πόδι, κατά την διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το “παρών” στον αγώνα..

Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/8) στις 3:00 ώρα Ελλάδας, για μία και τελευταία φορά στην Μινεάπολις. Αν και το πρόγραμμα είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο TCF Bank Stadium, όπως και το ματς, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οδήγησε τους Πειραιώτες να αναζητήσουν νέες εγκαταστάσεις.

Έτσι, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Σεν Πολ, γήπεδο που χρησιμοποιεί η γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα της Μινεσότα. Το πρόγραμμα του Μίτσελ παρακολούθησαν και περίπου 100 θεατές, οι οποίοι ωστόσο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις εξέδρες, όταν ένας κεραυνός χτύπησε μερικά μίλια μακριά από το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα…

“Ερυθρόλευκος” ο Μποτία – “Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό” (VIDEO)

Ο Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)

Ο Αμπιντάλ προκάλεσε τον Σάμαρη! (VIDEO)

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

“Η Γιουβέντους θα κάνει πρόταση 10 εκ. ευρώ για Μανωλά” Ολυμπιακός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version