Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης, Πέδρο Μαρτίνς: «Έχω κάνει λάθη με κάποιους παίκτες»

Ολυμπιακός – Άρης, Πέδρο Μαρτίνς: «Έχω κάνει λάθη με κάποιους παίκτες»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη στη 13η αγωνιστική της Superleague 1 και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς, αλλά και για αυτό που προηγήθηκε με την Αντβέρπ στο Europa League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε στη Nova ότι μπορεί και ο ίδιος να έχει κάνει κάποια λάθη στις ενδεκάδες της ομάδας του, με βάση την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και την κούραση από τα συνεχόμενα ματς.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τη ήττα στο Βέλγιο: Μαθαίνουμε πολλά και από τις ήττες και από τις νίκες. Γενικότερα δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τις ήττες. Δεν είναι στο χέρι μας τα πράγματα να πηγαίνουν καλά. Περιμένω αντίδραση και ανάκαμψη με Άρη, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Για την ενδεκάδα με τον Άρη: Θα αναλύσουμε τα πράγματα. Που έχουμε κάνει λάθη. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Πρέπει να δούμε τη φυσική κατάσταση των παικτών και ποιοι είναι καλύτερα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου στο ψυχολογικό και το πνευματικό κομμάτι. Στη φυσική κατάσταση θα αξιολογήσουμε ποιοι είναι πιο καλά. Ο κόσμος θα παίξει πολύ βασικό ρόλο με Άρη. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις