Κατάμεστο θα είναι το «Καραϊσκάκης»
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι να είναι Sold Out όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης έχουν εξαντληθεί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση η οποία «ανοίγει» την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα να είναι και επίσημα Sold Out.
Άλλωστε ο Ολυμπιακός ο οποίος προέρχεται από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, ενώ οι καλές εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.
#OLYAST = #Olympiacos #slgr #Fans pic.twitter.com/18U9sksNwI
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 9, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στην Super League ήταν στις 27 Οκτωβρίου του 2024 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-0), με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τότε να μετρά 21 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα!