Ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα του για τη ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία για τους “16” του Europa League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τόσο τον Χασάν όσο και τον Καφού, ενώ οι Λοβέρα και Τοροσίδης παραμένουν στην ευρωπαϊκή λίστα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Σουντανί αλλά και ο Μπρούνο. Δεν υπολογίζεται, φυσικά, κι ο τραυματίας Ζοσέ Σα.
Η “ερυθρόλευκη” αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αγγλία θα είναι 25μελης και αυτή συμπεριλαμβάνονται ακόμα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, οι Καραργύρης, Ξενιτίδης, Μαρτίνης και Σουρλής.
Αναλυτικά η λίστα: Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.