Αθλητικά

Ολυμπιακός – Εφές: Νοκ άουτ Σλούκας, Πίτερς και Πάπας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (3/2) την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει οριστικά σε τρεις παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στην Αναντολού Εφές χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τελευταίος που μπήκε στη λίστα των απόντων ήταν ο Τζορτζ Πάπας. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και θα χάσει το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα