Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ντουρμάζ, απαντάει ο Μπόγιαν

22.07.2014 | 10:46
Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ντουρμάζ, απαντάει ο Μπόγιαν

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες περιμένουν και την θετική τελική απάντηση του Μπόγιαν Κρίκιτς στην πρόταση που του έχουν κάνει.

Ο μετεγγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Μετά τον Κώστα Φορτούνη σειρά παίρνουν οι υπόλοιπες υποθέσεις. Αρχικά, αυτή του Τζίμ Ντουρμάζ ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και ακολούθως να μεταβεί στις ΗΠΑ για να συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα, περιμένουν οι Πειραιώτες και την τελική απάντηση του Μπόγιαν Κρίκιτς. Ο 24χρονος άσος έχει προτάσεις και απο Στόουκ, Μάλαγα και Λα Κορούνια, ωστόσο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι καλύτερη. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η πιθανότερη εξέλιξη είναι να ταξιδέψει και ο Μπόγιαν σύντομα για την Αθήνα.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό ασχολούνται με ακόμα δύο περιπτώσεις. Αυτή του Βέλγου επιθετικού της Γκενκ, Βόσεν και του ακραίου μέσου της Γαλατάσαραϊ, Άμραμπατ. Και οι δύο είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να πιάσουν και αυτοί “λιμάνι”.


Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός! “Να δικαιώσω τους οπαδούς μας”

Ολυμπιακός: Φιλικό στην Τουρκία για τους κατοίκους της Γάζας

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Φορτούνης: Διάλεξα Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπόγιαν, “κλεισμένος” ο Ντουρμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version