Δευτέρα, 29 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές! Δύσκολες ώρες για Σάντσεθ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στους “ερυθρόλευκος”.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Χάμπελ Μπερ Σεβά, στον γ’ προκριματικό του Champions League φαίνεται πως θα επιφέρει άμεσα εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ ανέλαβε την ευθύνη του αποτελέσματος, δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη δουλειά στους “ερυθρόλευκους” αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δεινή θέση. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπόρεσε να παρουσιάσει σε κανένα από τα δύο ματς μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία βάσει ρόστερ θα έπρεπε να είχε πάρει την πρόκριση απέναντι στους θεωρητικά ανίσχυρους Ισραηλινούς.

Πλέον τα πάντα είναι ρευστά για τον Σάντσεθ και ίσως η… σφαλιάρα από την Χάποελ να φέρει εξελίξεις και να τον στείλει εκτός ομάδας.

Εκτός πάντως από τον Ισπανό, αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς να μπορεί να κάνει κάποιος προβλέψεις… Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προϊδεάσει για κάτι τέτοιο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όταν είχε κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας του προαναγγέλλοντας “εκκαθαρίσεις” σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έμενε εκτός συνέχειας από τους Ισραηλινούς.

Στο πνεύμα του… ολικού λίφτινγκ και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, που με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τη θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού, λέγοντας: “ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε