Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, αγωνία για Γκος

15.11.2023 | 16:22
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, αγωνία για Γκος

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τέλος φέτος στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αδυνατεί από το ξεκίνημα της σεζόν να δουλέψει κανονικά με όλους τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει να ζει με τα προβλήματα του και μετά το σπουδαίο διπλό επί της Μακάμπι, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (16/11, 21:15)  με στόχο μια δεύτερη διαδοχική νίκη και 5η στο σύνολο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα βρίσκεται εκτός δωδεκάδας για μία ακόμη φορά απέναντι στη σερβική ομάδα. Ο τραυματισμός του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος απέναντι στους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ» αφήνει ερωτήματα όσον αφορά στη συμμετοχή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία με την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από τη Σερβία, αλλά στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα.

Δεδομένη είναι η απουσία του Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στη Μακάμπι ο Λουκ Σίκμα και είναι έτοιμος να ενισχύσει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού. 

 

Δεδομένη είναι η απουσία του Σακίελ ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στη Μακάμπι ο Λουκ Σίκμα και είναι έτοιμος να ενισχύσει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version