Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Φιλικό στο ΣΕΦ με αρκετές απουσίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

10.09.2024 | 09:45
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Φιλικό στο ΣΕΦ με αρκετές απουσίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

"A MOMENT TO REMEMBER" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (10/9, 18:00) τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του και θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ που θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη λόγω υποχρεώσεων με τη EuroLeague, τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Φιλίπ Πετρούσεβ, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ που αποκόμισε πρόβλημα στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9).

Εκτός παραμένουν φυσικά οι Μουστάφα Φαλ και Κίναν Έβανς, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί με τον Κάνααν στη σύνθεση του. Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα.

Το φιλικό είναι το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για το τουρνουά προετοιμασίας (14-15/9) με τη συμμετοχή των Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version