Αθλητικά

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ρήξη μηνίσκου υπέστη ο Τζέιντεν Οστερβόλντε

O Τζέιντεν Οστερβόλντε στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του ΟλυμπιακόςΦενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, αφού αποκόμισε ένα σοβαρό τραυματισμό.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Καραϊσκάκης”, ο Τζέιντεν Οστερβόλντε ένιωσε ενοχλήσεις και χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ λοιπόν, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν ρήξη μηνίσκου και πλέον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δεν υπολογίζεται έτσι και για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα