Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί ερυθρόλευκοι προσκεκλημένοι στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί ερυθρόλευκοι προσκεκλημένοι στον τελικό του Conference League

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε προσκλήσεις σε πρώην παίκτες και προπονητές της ομάδας που έγραψαν ιστορία με τον σύλλογο του Πειραιά, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα στην Opap Arena.

Ο Ολυμπιακός δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας του το βράδυ (22:00, Cosmotesport 1, MEGA), αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον τελικό του Conference League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει καλέσει πολλά μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στον μεγάλο τελικό και να ζήσουν από κοντά τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Μεταξύ αυτών είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και οι Μάρκο Σίλβα, Πέδρο Μαρτίνς, Νταβίντ Φουστέρ (ο οποίος δεν θα δώσει το παρών, αλλά έστειλε μήνυμα προς την ομάδα), Τσόρι Ντομίνγκες, Ρομπέρτο Χιμένες και Κέβιν Μιραλάς.

Προσκλήσεις στάλθηκαν και σε άλλους πρώην παίκτες, όπως οι Αμπιντάλ, Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Ραφίνια και Πάντελιτς, καθώς και στον πρώην προπονητή της ομάδας Κάρλος Καρβαγιάλ, ο οποίος είχε οδηγήσει τους Πειραιώτες πριν λίγους μήνες στη νοκ άουτ φάση του Conference League.

Ξεχωριστές προσκλήσεις έχει στείλει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις