Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν πάρει οι Έλληνες φίλαθλοι

29.05.2024 | 15:34
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν πάρει οι Έλληνες φίλαθλοι

Απίστευτα πράγματα λίγο πριν τη σέντρα του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Η UEFA έκανε πράξη τις προειδοποιήσεις της, σχετικά με εισιτήρια, αγορασμένα από δευτερογενή αγορά.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, “εξαφανίζονται” από το app στο κινητό μπλε εισιτήρια που είχαν πάει σε Έλληνες φιλάθλους. Δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες Ελλήνων οπαδών που είδαν τα εισιτήρια τους να γίνονται… καπνός από την εφαρμογή στο κινητό τους.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς είχαν λάβει email που ανέφερε ότι θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA είχε εξηγήσει ότι αν οι φίλαθλοι με μπλε εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο.

Σύμφωνα όμως με όσα έγιναν γνωστά, φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version