Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ που θέλει να γράψει ιστορία

29.05.2024 | 10:41
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ που θέλει να γράψει ιστορία

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μεντιλίμπαρ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μεντιλίμπαρ, έχει καταστήσει σαφές εδώ και μέρες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την ταυτότητα της ομάδας στον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα και ότι θα πάει με το ίδιο πλάνο που έφτασε τους Πειραιώτες μία ανάσα από τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης. Στα δεξιά της άμυνας θα είναι ο Ροντινέι, στα αριστερά ο Ορτέγκα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Κάρμο και Ρέτσος.

Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, με τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί να συνθέτουν την τριάδα στην επίθεση.

Γιόβετιτς, Όρτα και Μασούρας θα είναι οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο και θα δώσουν έξτρα ώθηση στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version