Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ξεκίνησε η συγκέντρωση των Ελλήνων και των Ιταλών οπαδών – Αυστηροί έλεγχοι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

29.05.2024 | 15:50
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ξεκίνησε η συγκέντρωση των Ελλήνων και των Ιταλών οπαδών – Αυστηροί έλεγχοι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, προκειμένου να μετακινηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι οπαδοί της Φιορεντίνα συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα μετακινηθούν με λεωφορεία στην Opap Arena.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι αυστηροί, προκειμένου να κυλήσουν ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό απρόοπτο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε βίντεο από ΟΑΚΑ:

Ξεκίνησε η συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ξεκίνησε και η συγκέντρωση των φίλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, απ’ όπου θα αναχωρήσουν με τον ηλεκτρικό για τον Περισσό, προκειμένου να πάνε στην Opap Arena.

Τα πράγματα κυλούν ομάδα στο Φάληρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να εμφανιστεί ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν στην κατοχή τους τα κόκκινα εισιτήρια, ενώ αυτοί της Φιορεντίνα τα μπλε εισιτήρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version