Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Με παρέμβαση Μελισσανίδη δεν καλύφθηκε η φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς στη φυσούνα της Opap Arena

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Με παρέμβαση Μελισσανίδη δεν καλύφθηκε η φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς στη φυσούνα της Opap Arena

Η UEFA σκόπευε να ντύσει στα χρώματα του Conference League και τη φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς και των προσφύγων στη φυσούνα της Opap Arena, ωστόσο με παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ντυθεί στα χρώματα του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Η UEFA είχε ζητήσει να καλυφθούν και δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα που απεικονίζουν τον ναό της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη και τους προσφύγες μπροστά στο τρένο που ήρθαν στην Ελλάδα από τις αλυσμόνιτες πατρίδες.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ακόμα κι αν είχε τεθεί θέμα ομαλής διεξαγωγής του τελικού.

Η Αγιά Σοφιά δεν γινόταν να σκεπαστεί, ειδικά την 29η Μαΐου που είναι η Επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Τελικά, καμία φωτογραφία δεν καλύφθηκε, μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις