Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τζιοβάνι και Φουστέρ έστειλαν μήνυμα για τον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τζιοβάνι και Φουστέρ έστειλαν μήνυμα για τον τελικό του Conference League

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Τζιοβάνι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στους Πειραιώτες.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, θέλησε να “φτιάξει” τον κόσμο των Πειραιωτών μέσω μηνύματός του, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό των ερυθρολεύκων στο Twitter.

“Γεια σου αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι εκεί αύριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Αλλά η καρδιά μου και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας.

Έχετε δείξει απίστευτη δύναμη και προσήλωση σε όλο το τουρνουά. Παίξτε με πάθος ξανά και να ξέρετε πως όλοι οπαδοί σας θα ζητωκραυγάζουν για εσάς.

Καλή τύχη στον τελικό και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Μέχρι τέλους. Τις καλύτερες ευχές μου και πάμε Ολυμπιακάρα μου”, ήταν τα λόγια του Ισπανού στο σχετικό video, με τον 42χρονο πλέον Φουστέρ να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ξένους ποδοσφαιριστές της ερυθρόλευκης κερκίδας.

Μετά τον Νταβίντ Φουστέρ, δύο θρύλοι των ερυθρόλευκων, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ζιοβάνι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του τελικού.

“Είμαι εδώ με έναν Θρύλο! Εννοείται πως γνωρίζετε τον Ζιοβάνι. Ζιοβάνι, ξέρεις ότι έχουμε ένα σημαντικό ματς στις 29 Μαΐου” ανέφερε αρχικά ο Καρεμπέ.


Με τον Ζιοβάνι να απαντάει: “Γειά σου οικογένεια του Ολυμπιακού! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! Στον τελικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μία αγκαλιά!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις