Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Νταμπλ για να κλείσουμε θετικά η χρονιά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στη Media Day του Ολυμπιακού για το βραβείο του MVP της χρονιάς που παρέλαβε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος των Πειραιωτών ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή στη φιέστα με την Καλλονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το βραβείο του MVP που παρέλαβε: «Είναι μεγάλη χαρά και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα, όσους με ψήφισαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και αφιερώνω αυτό το βραβείο στον σύλλογο πάνω από όλα και μετά στους συμπαίκτες μου».

Για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου: «Συμμετείχα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά όπως ήταν και το περσινό, έτσι είναι και το φετινό. Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ όπως και πέρυσι και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».

Για τις φετινές ασίστ του: «Εγώ προσπαθώ πάντα να γίνομαι ολοένα και καλύτερος στις προπονήσεις και να το βγάζω αυτό μέσα στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί και την Κυριακή. Το έχει αποδείξει, άλλωστε, πως πάντα στα μεγάλα παιχνίδια και στις φιέστες, μας δίνει μια ώθηση παραπάνω. Θέλουμε να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα μαζί και μετά να μας δώσει ώθηση για το Κύπελλο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε