Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φουστέρ: “Θέλω να μείνω! Ευγνώμων για την αγάπη των οπαδών”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το λέει και το ξαναλέει. Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει “δεθεί” με τον Ολυμπιακό, και εξέφρασε για μια ακόμη φορά την επιθυμία του να παραμείνει στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ολυμπιακός έχει ματς – φιέστα την προσεχή Κυριακή, κόντρα στην Καλλονή, εκεί όπου θα στεφθεί πρωταθλητής για 43η φορά στην ιστορία του.

Οι Νταβίντ Φουστέρ, Κώστα Φορτούνης, Ρομπέρτο και Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου -με αυτή την αφορμή- με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να αναφέρεται για μια ακόμη φορά στην επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

“Θα είναι μια μέρα γιορτής στο γήπεδο μας έχουμε προσπαθήσει πολύ γι αυτό το πρωτάθλημα φέτος και θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι γιατί γνωρίζαμε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει το κύπελλο κι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι”, είπε αρχικά ο Φουστέρ.

Στη συνέχεια ο Ισπανός αναφέρθηκε στα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τους “ερυθρόλευκους” αλλά και το μέλλον του στην Ελλάδα: “Όλα τα πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, ίσως λίγο το πρώτο επειδή ήταν το πρώτο μου με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι τελειώνει το συμβόλαιο μου, ίσως και να είναι η τελευταία μου χρονιά εδώ. Εγώ θέλω να μείνω, το ξέρει η διοίκηση και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι ευγνώμων για την σχέση αγάπης που έχω με τους φίλους του Ολυμπιακού και να τους στείλω το μήνυμα να χαρούν το ματς της Κυριακής”, τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε