Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Φέτος είναι αλλιώς

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Φέτος είναι αλλιώς

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε (22:00, Cosmotesports 5) το ταξίδι του στους ομίλους του Europa League, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να υποδέχεται τη Φράιμπουργκ στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο κόντρα στη Φράιμπουργκ, η οποία την περασμένη σεζόν είχε επικρατήσει με 3-0 στο Φάληρο για την ίδια διοργάνωση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχοντας καλή ψυχολογία από τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν, θα προσπαθήσει να μπει με το… δεξί στον πρώτο όμιλο του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να καταθέσουν δύναμη στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη γερμανική ομάδα και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ποντάροντας πολλά στη δυναμική που προσφέρει στον Ολυμπιακό η έδρα του.

Τα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα των Πειραιωτών απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Ορτέγκα (αντί του Κίνι), Ιμπόρα, Μπιέλ, αλλά και οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση για τον πρώτο αγώνα τους στον όμιλο του Europa League.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός, Άλαρντ Λίντχουτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόγκιερ Χόνινγκ, Πάτρικ Ίνια και 4ο τον Άλεξ Μπος. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός, Κλέι Ρούπερτι και AVAR ο Έρβιν Μπλανκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις