Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Για το 15/15 κόντρα στην Καλλονή! Φεύγει ο Καμπιάσο;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2015 στη Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή και θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 15/15 στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν αποδίδει τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο στις αρχές της χρονιάς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητάει άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας του.

Όσο για το βασικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Τσιμίκα. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ να παίζουν στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλοι, πίσω από τον Ιντέγιε, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά το παιχνίδι με την Καλλονή, οι “ερυθρόλευκοι” θα εστιάσουν την προσοχή τους στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Φήμες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού θέλουν τον Καμπιάσο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Τορόντο, με τον καναδέζικο σύλλογο να αναμένεται να καταθέσει πρόταση. Ο πολύπειρος Αργεντινός μέσος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό τις επόμερες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε