Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Γκριν: “Ανυπομονώ να παίξω με τον Σπανούλη”

21.07.2016 | 16:22
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη εμφανίστηκε ο Έρικ Γκριν κατά την άφιξή του στην Αθήνα. Ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός πως θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια”, τόνισε αρχικά ο Γκριν.

Αναφερόμενος στο αν θα πετύχει ξανά 28 πόντους, όπως είχε κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σιένα στο ΣΕΦ το 2013, επεσήμανε: “Σίγουρα. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα”.

Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος”.

Για την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στον κόσμο: “Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version