Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Η επιστροφή τεσσάρων διεθνών και η 13η σεζόν του Κώστα Παπανικολάου

11.09.2023 | 17:31
Ολυμπιακός: Η επιστροφή τεσσάρων διεθνών και η 13η σεζόν του Κώστα Παπανικολάου

Τέσσερα νέα πρόσωπα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της σεζόν 2023/24. Tέσσερις παραμένουν εκτός προπονήσεων, ενώ αναμένεται η επιστροφή του Νίκολα Μιλουντίνοφ.

Οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης, των οποίων η άδεια ολοκληρώθηκε, εμφανίστηκαν στο ΣΕΦ και τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και μπήκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού..

Τελευταίος παίκτης που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε μόλις χθες (10/9) τις υποχρεώσεις του στο Mundobasket 2023, κατακτώντας την δεύτερη θέση με την φανέλα της Σερβίας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουσταφά Φαλ (εξαγωγή φρονιμίτη), Άλεκ Πίτερς (διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής), Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο τένοντα) και Σακίλ ΜακΚίσικ (επέμβαση στην μύτη).

Να αναφέρουμε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού,. Κώστας Παπανικολάου θα “γράψει” την 13η του σεζόν στη Basket League έχοντας φορέσει την ερυθρόλευκη αλλά και τη φανέλα του Άρη.

YouTube video player

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version