Παρασκευή, 5 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η Μονακό ενδιαφέρεται για τον Σακίλ ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Η Μονακό ενδιαφέρεται για τον Σακίλ ΜακΚίσικ
Eurokinissi

Στο “στόχαστρο” της Μονακό φαίνεται πως έχει μπει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Ολυμπιακό -πάντως- να μην έχει δεχθεί κάποια κρούση.

Η Μονακό ενδιαφέρεται για τον Σακίλ ΜακΚίσικ και φαίνεται πως έχει κάνει και μια πρώτη επαφή με τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, δείχνοντας διατεθειμένη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά μεγαλύτερες απολαβές από τις 700.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίων από τους Πειραιώτες.

Στο συμβόλαιο του Σακίλ ΜακΚίσικ με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια ρήτρα κι έτσι η ομάδα του Πριγκιπάτου θα πρέπει να τα βρει και με τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επαφή από τους Μονεγάσκους με τους “ερυθρόλευκους” για πρόταση με κάποιο buy out.

Ο Σακίλ Μακκίσικ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από τον Φεβρουάριο του 2020, έχει προσφέρει πολλά στην ομάα και λατρεύει τόσο τους Πειραιώτες, όσο και τη χώρα μας. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί τίποτα για το μέλλον του.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει, θα αντικατασταθεί. Για την ώρα οι Πειραιώτες αναμένουν την αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Ράπτορς και την οριστική απεμπλοκή του από το ΝΒΑ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις