Αθλητικά

Ολυμπιακός: Η Νάπολι ξανάρχεται για Καμαρά – «Άκυρο» της Μπεσίκτας για Ενκουντού

Κρούση από τη Νάπολι φέρεται πως δέχτηκε ξανά ο Ολυμπιακός για τον Μαντί Καμαρά, τη στιγμή που τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση της Μπεσίκτας σε πρόταση των Πειραιωτών για τον Ζορζ-Κεβέν Ενκουντού.

Νέες επαφές με τη Νάπολι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός για ενδεχόμενη μετεγγραφή του Μαντί Καμαρά στους «παρτενοπέι», σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (8/7) δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime».

Oι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν ξεκάθαρο πως η τιμή εκκίνησης για τον Καμαρά είναι τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η Νάπολι δεν φέρόταν διατεθειμένη μέχρι τώρα νε ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ και αναμένεται να φανεί πως θα κυλήσουν αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις, καθώς ρόλο αναμένεται να παίξει και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των αποκτήσεων ο Ολυμπιακός φέρεται πως εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Μπεσίκτας σε πρόταση που έκανε για τον Ζορζ-Κεβέν Ενκουντού. Ο 26χρονος εξτρέμ πάντως συνεχίζει να μην υπολογίζεται από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και δεδομένου του υψηλού συμβολa;iου που έχει, ίσως οι Τούρκοι αλλάξουν στάση στην πορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα