Κυριακή, 25 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ομάδα νέων άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια στο Μαρακανά

Ολυμπιακός: Η ομάδα νέων άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια στο Μαρακανά

Η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια στο Μαρακανά, μετά το τον τελικό στο Διηπειρωτικό U20 ενάντια στην Φλαμένγκο, σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έπαιξε ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην Φλαμένγκο, στο πλαίσιο του τελικού για το Διηπειρωτικό U20 και παρότι δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, έδειξε σε όλη την Ελλάδα την τρομερή δουλειά που γίνεται εντός του συλλόγου. Μάλιστα μετά την ήττα και παρά την στεναχώρια οι νεαροί ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φρόντισαν να αφήσουν τα αποδυτήρια στην εν τέλεια και πεντακάθαρα, σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς, θέλησε να αναρτήσει ορισμένες φωτογραφίες από την εικόνα των αποδυτηρίων μετά τον σπουδαίο αγώνα, γράφοντας παράλληλα ένα μήνυμα για την συγκεκριμένη κίνηση, σε ένα απολογισμό από το ιστορικό ταξίδι των Πειραιωτών στην Βραζιλία.

Το μήνυμα του Νίκου Γαβαλά:

«Τα αποδυτήριά μας στο Μαρακανά μένουν άδεια. Όπως τα παραλάβαμε, φροντίσαμε να τα παραδώσουμε και να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες. Η απλότητα, η καλοσύνη και η αλήθεια αποκαλύπτουν το μεγαλείο των ανθρώπων. Στοιχεία που διακρίνουν τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και μεταλαμπαδεύτηκαν στα «παιδιά» του.

Σε αυτόν τον “ιερό” τόπο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μπήκε η “ψυχή” του Ολυμπιακού. Ο Δαφνοστεφανομένος Έφηβος ταξίδεψε έως την πατρίδα του ποδοσφαίρου ως πρωταθλητής Ευρώπης για να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

«Για άλλη μια φορά μας κάνατε πολύ υπερήφανους», ήταν τα λόγια του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, μετά το τέλος αυτής της ιστορικής παράστασης. Του ανθρώπου που επί σειρά ετών δεν σταματάει τις επενδύσεις, ώστε η Ακαδημία μας να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο.

Πριν κλείσουμε την πόρτα των αποδυτηρίων στο Μαρακανά, «κάναμε» ξανά όλο αυτό το μαγικό ταξίδι από το Λέτσε, την Καμπάλα, τα ματς με την Ίντερ και την Λανς στο Καραϊσκάκη, το θρίαμβο επί της Μπάγερν στο Μόναχο και την Final Week στη Νιόν και τις νίκες επί της Ναντ και την Μίλαν που μας έφεραν στο Ρίο.

Αισθανόμαστε ευλογημένοι όλοι μας, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, όπως και τα στελέχη της Ακαδημίας που εργάζονται σκληρά και μεθοδικά για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Φτάσαμε εδώ διότι ουδείς ήταν πάνω από τους άλλους. Άλλωστε για να πετύχεις μεγάλα πράγματα, πρέπει να είσαι μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Το άθροισμα των επιλογών όλων μας ήταν αυτή η ποδοσφαιρική ζωή που ζήσαμε στο Youth League και στο Διηπειρωτικό.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί με πολλή δουλειά αναμένοντας την αφετηρία στην επόμενη διοργάνωση του Youth League. Στις 3 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε στη Νιόν τον πρώτο μας αντίπαλο. Μην ξεχνάτε πως κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις