Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την υπόσχεση του Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την υπόσχεση του Κώστα Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να έχει δώσει μια υπόσχεση, την οποία κατάφερε να τηρήσει.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ένας από τα πρόσωπα της βραδιάς στον τελικό του Conference League, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του καθ όλη την διάρκεια της ιστορικής βραδιάς για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε δώσει μια υπόσχεση την οποία μπόρεσε να τηρήσει και όλο αυτό το συναισθηματικό βάρος τον έκανε να «λυγίσει».

«Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένειά μου.

Παρά τους τραυματισμούς ήθελα να γυρίσω στα γήπεδα και να με δει ο γιος μου όπως πριν» δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης λίγο μετά το τέλος του αγώνα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει επί της ουσίας τον λόγο για τον οποίο «έσπασε» σε κλάματα.

Στο πλαίσιο αυτό οι γονείς του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» μίλησαν στην κάμερα του «STAR» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, προκειμένου να μιλήσουν για τον ίδιο.

«Ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτή την υπόσχεση την κράτησε.

Και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τον γιο μου. Οι τραυματισμοί του ήταν πολύ δύσκολοι..

Ήταν δύσκολα χρόνια.

Σηκώθηκε, όμως» ανέφερε συγκινημένος ο πατέρας του.

Αναφερόμενος φυσικά στο 2019 και το 2021 που ο Κώστας Φορτούνης έπαθε ρήξη χιαστών και πήγε πολύ πίσω στην καριέρα του.

Στο πλευρό του και η σύζυγός του, υπομονετική και δυναμική, να φέρνει στη ζωή τους τον πρώτο τους γιο και λίγο αργότερα μια θαυμάσια κόρη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις