Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ημέρα αποφάσεων για Μαρινάκη! Προπονητής και… σκούπα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένος και η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της μετά το στραπάτσο από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει εντός της ημέρας σύσκεψη κορυφής με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, προκειμένου να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν άμεσα στην ομάδα.

Στο… τραπέζι της σύσκεψης αναμένεται να πέσει ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τους Ισραηλινούς. Μάλιστα, αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα και στους συνεργάτες του, ενόψει της επόμενης ημέρας στους “ερυθρόλευκους”.

Επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα του προπονητή, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να μετράει αντίστροφα στον πάγκο των Πειραιωτών και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να φαντάζει ως το πρώτο φαβορί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βέβαια, το όνομα του Έλληνα τεχνικού δεν είναι το μοναδικό. Μετά τους Μπιέλσα και Γκαρσιά, τα νέα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτά του Λοράν Μπλαν που έμεινε ελεύθερος από την Παρί, αλλά και του Αντρέ Βίλας Μπόας που επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σημαντικές εκκαθαρίσει στο ρόστερ του. Τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν από τους πρωταθλητές, ενώ θα γίνουν και ισάριθμες μετεγγραφές.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», τις προσεχείς μέρες αναμένεται να φύγουν συνολικά έξι παίκτες. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στον Τζίμι Ντουρμάζ δόθηκε εντολή να ψάξει να βρει ομάδα, στην έξοδο είναι επίσης ο Αρτούρ Μαζουακού, ενώ στην Αθήνα αναμένεται ο ατζέντης των Φελίπε Πάρντο, Μανουέλ Ντα Κόστα και Σεμπά, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Κάποιες πηγές θέλουν και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας να τελειώνει από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να δηλωθεί στην UEFA η λίστα για τα πλέι οφ του Europa League και αναμένεται να έχει νέα πρόσωπα. Ο χρόνος πιέζει τους “ερυθρολεύκους” για τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ενώ να θυμίσουμε πως την Κυριακή υπάρχει και το φιλικό με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε