Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Ιταλική “ματιά” σε Μανωλά

15.06.2014 | 13:57
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς και εκπρόσωποι ιταλικών ομάδων είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά στο Μπέλο Οριζόντε, στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Κολομβία

Εδώ και καιρό το όνομα του παίκτη του Ολυμπιακού… ακούγεται για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Δύο εξ’ αυτών φαίνεται πως είναι η Νάπολι και η Ρόμα, σκάουτερ των οποίων βρέθηκαν στο Μπέλο Οριζόντε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κολομβία και να… τσεκάρουν από κοντά τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Το Sky Italia αναφέρει για τον Μανωλά: «Ένας νεαρός Έλληνας σε ιταλικό σημάδι. Ο Μανωλάς παρακολουθείται από Ρόμα και Νάπολι. Ο κεντρικός αμυντικός, γεννημένος το 1991, είναι από τα πλέον λαμπερά σημεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία. Έγκαιρος και προσεκτικός στις επεμβάσεις του, ο Μανωλάς ήταν από τους πλέον θετικούς παίκτες στο ματς της Κολομβίας με την Ελλάδα. Ρόμα και Νάπολι ενδιαφέρονται και τον τσεκάρουν. Ο Έλληνας άσος είναι καυτό όνομα, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην ποδοσφαιρική αγορά».

Διαβάστε ακόμα…

Ολυμπιακός: Έρχεται ραντεβού για Φινμπόγκασον

Τι αποκάλυψε ο Μαρινάκης για μετεγγραφές

Ανακοίνωσε Γκαζαριάν ο Ολυμπιακός! (VIDEO)

Ολυμπιακός: “Ανέβηκε στα 4 εκ. ευρώ για Καπέλ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version