Site icon NewsIT

«Ολυμπιακός και Πόρτο θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι για Κάρμο την Παρασκευή» γράφει η «A Bola»

23.08.2024 | 16:44
«Ολυμπιακός και Πόρτο θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι για Κάρμο την Παρασκευή» γράφει η «A Bola»

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται έτοιμος να ντύσει και πάλι στα ερυθρόλευκα τον Νταβίντ Κάρμο και τα Μέσα στην Πορτογαλία αναφέρονται στην επικείμενη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή από την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τον Νταβίντ Κάρμο και εκτός απροόπτου θα προσθέσει στο ρόστερ του τον ποδοσφαιριστή που την περασμένη σεζόν τον ισχυροποίησε αμυντικά.

Η μετεγγραφή είναι λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Η πληροφόρηση των τελευταίων ημερών ανέφερε ότι από την Πόρτο σκοπεύουν να διατηρήσουν τον 24χρονο στόπερ στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι την αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε (που είναι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη), καθώς οι “δράκοι” έχουν ξεμείνει από στόπερ.

Σύμφωνα με την A Bola, πάντως, οι δυο ομάδες θα έχουν νέο κύκλο συζητήσεων για τον Νταβίντ Καρμό. “Πόρτο και Ολυμπιακός θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι αυτήν την Παρασκευή για έναν νέο γύρο συζητήσεων για τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος τώρα είναι πιο κοντά στο να φύγει από τους “Δράκους”, δεδομένης της επιμονής των Ελλήνων.

Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι πρακτικά η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή θα κλείσει στα 15 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους.

Σύμφωνα με την A Bola, η απόφαση θα μπορούσε να παρθεί μετά την αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε αυτό το Σάββατο”, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version