Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Κράτησαν το γούρι οι Νέοι και πήγαν για κούρεμα πριν τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την Φλαμένγκο

20.08.2024 | 11:06
Ολυμπιακός: Κράτησαν το γούρι οι Νέοι και πήγαν για κούρεμα πριν τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την Φλαμένγκο

UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U19 - ΜΙΛΑΝ U19 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Το Σάββατο (24.08.2024) οι Νέοι του Ολυμπιακού που κατέκτησαν το Youth League θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο στο μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο, πέντε από αυτούς κράτησαν τα… γούρια τους, για να κατακτήσουν και αυτό τον τίτλο.

Οι συνήθειες και τα γούρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου και ενίοτε επιδρούν καταλυτικά στην ψυχολογία των παικτών. Έτσι, κάποια μέλη της Κ19 του Ολυμπιακού που σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσουν το Διηπειρωτικό κύπελλο με αντίπαλο τη Φλαμένγκο (24.08.2024, 22:00 MEGA) στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, πήγαν για κούρεμα πριν από την αναχώρησή τους.

Οι Μπάμπης Κωστούλας, Φάνης Μπακούλας, Αντώνης Παπακανέλλος, Νίκος Μπότης και Χρήστος Μουζακίτης αφέθηκαν στα χέρια του αδελφού του τελευταίου, Βασίλη Μουζακίτη και μετά «πόζαραν» όλοι μαζί, εμφανώς ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος από το Χρήστο. Γεννηθείς το 2005 ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του από τον Ποσειδώνα Ηρακλείου, είχαν αμφότεροι ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ και στη συνέχεια πήγε κι αυτός στον Ολυμπιακό, όπου παρέμεινε μέχρι το επίπεδο της Κ16, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τις σπουδές του στην κομμωτική.

Η συνήθεια του κουρέματος πριν από τα μεγάλα ραντεβού της “χρυσής” ομάδας Νέων του Ολυμπιακού καθιερώθηκε στην προηγούμενη σεζόν, αφού το έκαναν και πριν από το Final 4 της Νιόν, όπου κατέκτησαν το Youth League. Φυσικά… στον αδελφό του συμπαίκτη τους, αλλά και παλιό γνώριμό τους από τα πρωταθλήματα υποδομών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version