Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο για την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο για την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League, με χιλιάδες κόσμο σε Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά και Ρέθυμνο να πανηγυρίζει έξαλα στους δρόμους την κατάκτηση των «ερυθρόλευκων».

Ξέφρενοι είναι οι πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο , για τη νικη του Ολυμπιακού με 1-0 έναντι της Φιορεντίνα, στην παράταση του τελικού του Europa Conference League.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με τη λήξη του αγώνα , από κάθε σημείο της πόλης, βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησαν πορεία και μέσω του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης, και κατέληξαν με συνθήματα στην πλατεία των Λιονταριών.

Από τα πυροτεχνήματα η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα, με το κλίμα στο κέντρο της πόλης πανηγυρικό. Μέχρι και αυτή την ώρα οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται, από πλήθος φιλάθλων του Ολυμπιακού που παραμένουν στο σημείο.

Πηγή Φωτογραφίας: haniotika-nea.gr

Ζωηροί και ενθουσιώδεις οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σε Χανιά και Ρέθυμνο. Με την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οι πλατείες Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο πλημμυρίσανε από οπαδούς και φίλους της ομάδας μετά την αγωνία στο παιχνίδι και τη χαρά στην παράταση του.

Πηγή Φωτογραφίας – βίντεο: rethemnosnews.gr

Βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, κόρνες, κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού συνέθεσαν χρώμα και κλίμα στους νόμους της Δυτικής Κρήτης. Γνωστοί για την ένταση τους στις χαρές οι Κρητικοί απόψε γλεντούν τη νίκη της ομάδας τους. Οι ξεφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα με τη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις