Κυριακή, 13 Οκτ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους τραυματίες

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους τραυματίες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη (15/10/24) με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι τραυματίες του ρόστερ.

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μετά το… διάλειμμα των Εθνικών ομάδων επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τους Πειραιώτες να έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως υποστηρίζει το «Φως των Σπορ» για τους τραυματίες Ζέλσον Μάρτινς, Γουίλιαν και Τσικίνιο η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη(15/10/24) όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέφουν στο Ρέντη, μετά το ρεπό που πήραν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής περιμένει να δει ποιους μπορεί να υπολογίζει για το προσεχή παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη Super League, με τον ίδιο να μην θέλει να ρισκάρει με κανένα, καθώς ακολουθούν παιχνίδια «φωτιά» για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Γιουσούφ Γιαζίτζι, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στους Βοιωτούς, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Άλλωστε ο Τούρκος μέσος προστέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού με σκοπό να δώσει λύσεις στην θέση πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στη μεσαία γραμμή, αντικαθιστώντας κατά μια έννοια τον Αντρέ Όρτα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις