Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου! “Σε όποιον αρέσει”

Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου! “Σε όποιον αρέσει”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποδοκιμάστηκε έντονα από μία μερίδα φίλων του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας εντός έδρας το Ρέθυμνο, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεσπά, πάντως, σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Δημοσιογράφος της Cosmote TV, η οποία καλύπτει τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε ερώτηση στον Γιάννη Σφαιρόπουλο που αφορούσε την εικόνα της ομάδας, όσον αφορά ειδικά την επιθετική λειτουργία της.

“Σε όποιον αρέσει”

Ο Έλληνας τεχνικός ενοχλήθηκε από τη διατύπωση της ερώτησης κι εκνευρισμένος απάντησε: “Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει ακόμη κι αν βάζει 50 πόντους. Σε όποιον αρέσει”.  Να σημειωθεί ότι μία μέρα νωρίτερα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε δεχθεί παρόμοια ερώτηση, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με τον “Δράκο” να απαντά: “Βγάλαμε εύκολα σουτ, δεν τα βάλαμε. Ομάδες με τεράστια ποσά στην Euroleague και βάζουν 49-50 πόντους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις