Αθλητικά

Oλυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας: “Ερυθρόλευκο” σοκ! Λίγο έλειψε να χάσει από τον Πλατανιά

Στραβό ντεμπούτο έκανε ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας... Οριακά δεν ήττηθηκε στην έδρα του από τον Πλατανιά και στο τέλος διασώθηκε με την ισοπαλία, 2-2. Και τα δύο γκολ των "ερυθρόλευκων" πέτυχε ο Εράνι.

Μάλιστα το δεύτερό του γκολ το πέτυχε στο 91′ με κεφαλιά, όταν και λύτρωσε τον Ολυμπιακό από την εντός έδρας ήττα… 

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε δύο φορές. Την πρώτη με τον Ράμος στο 29’ και τη δεύτερη με τον Μπανανά στο 78’. Μάλιστα, οι Χανιώτες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ τους 0-1.

Ο Ερνάνι ισοφάρισε αρχικά στο 47’ με φάουλ! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλά και στα ίσια τον Ολυμπιακό και μέχρι τις καθυστερήσεις ήταν “αγκαλιά’ με τη νίκη και οι πρώτοι που ταρακούνησαν εντός συνόρων τους Πειραιώτες…  Τραυματίες έφυγαν από το γήπεδο οι Κολοβός και Τσόρι.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Τζανδάρης, Ντομίνγκες (78′ Πάρντο), Ερνάνι, Κολοβός (69′ Γιαννιώτας), Φινμπόγκασον (75′ Πουλίδο)

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Δημήτρης, Μπανανά, Ιτούα, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ (46′ Μουνάφο), Τζιλβάν, Ράμος, Τσουράκης (70′ Τσιμόντζι)

5ος Ομιλος 

Απόλλων Σμ. – Παναιγιάλειος 3-1

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-2

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο

Απόλλωνας Σμύρνης 3

Πλατανιάς 1

Ολυμπιακός 1 

Παναιγιάλειος 0 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ