Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Λαχτάρησαν με Μανωλά!

27.07.2014 | 10:38
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν το φιλικό με τη Λίβερπουλ, καθώς ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε από το πρόγραμμα με πόνους στο στήθος.

Μια σύγκρουση του Κώστα Μανωλά με τον Αρτούρ Μαζουακού στα πρώτα λεπτά της προπόνησης, προκάλεσε τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά (με ενοχλήσεις στο στήθος).

Για προληπτικούς λόγους, ο διεθνής αμυντικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Σικάγου καθώς παραπονέθηκε πως είχε δύσπνοια, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις ήταν καθαρές.

Ο Μανωλάς λογικά θα προφυλαχθεί και δεν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ στο Soldier Field, στο δεύτερο παιχνίδι των ερυθρόλευκων για το ICC.

Στις ΗΠΑ έφτασε και ο Ντελβίν Εντινγκά που είχε χάσει το πρώτο φιλικό με την Μίλαν, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Κονγκό. Ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να κάνει ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο ο Μίτσελ δοκίμασε στην προπόνηση σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξασκήθηκαν στα πέναλτι, ενώ η προπόνηση έγινε σε δύσκολες συνθήκες λόγω της υγρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά των αγώνων του International Champions Cup, οι ομάδες δεν παίζουν παράταση, αλλά οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι

Διαβάστε ακόμα…

Στα… άκρα οι σχέσεις Πουλίδο και Τίγκρες

Καρεμπέ: Μεγάλη αναγνώριση για Ολυμπιακό

Φουστέρ: Κάναμε πολύ καλή αρχή κόντρα στην Μίλαν

Το “αντίο” του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό!

Ο εισβολέας, η selfie και το γέλιο του Μανιάτη (VIDEO)

ΠαραΜΙΛΑΝ! “Καταιγίδα” ο Ολυμπιακός στο Τορόντο (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version