Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Λεάλι: “Όνειρο για μένα το Champions League”! (BINTEO)

10.07.2016 | 14:30
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την ικανοποίηση του από το γεγονός πως θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Champions League εξέφρασε ο Νίκολα Λέαλι

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε στο Olympiacos TV για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, για τον στόχο της συμμετοχής στο Champions League και για το μεγάλο κίνητρο που έχει φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, το σωματείο με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια.

Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό. Συνεπώς το να αγωνιστούμε εκεί αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο, και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Champions League, κατά συνέπεια θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μία πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει. Έχω λοιπόν πολλά κίνητρα και προθυμία για πολύ δουλειά προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους”.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version