Αθλητικά

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Απρόοπτο με Κώστα Σλούκα

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Κώστας Σλούκας στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στη μέση, έπειτα από μία πτώση στο παρκέ. Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού σηκώθηκε κανονικά και εκτέλεσε τις βολές που κέρδισε, ωστόσο στη συνέχεια έκανε νόημα ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Σλούκας πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ενημερώνουν επίσημα ότι δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του αγώνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ