Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Μανιάτης: “Είναι όλα ψέμματα! Ειμαι δυο μήνες καλά…”

10.01.2016 | 22:15
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στην κάμερα της NOVA και τόνισε ότι γράφονται ψέμματα για την κατάσταση της υγείας του! Υποστήριξε ότι είναι εδώ και δύο μήνες έτοιμος...

“Eδώ και πολύ καιρό είμαι καλά, περίπου δύο μήνες, είμαι κανονικά στο πρόγραμμα. Συμφωνώ με τον προπονητή μου που μου είπε πως δεν είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Κάτι βλέπει παραπάνω. Εγώ αυτό που κάνω είναι να δουλέψω στις προπονήσεις μου. Όταν μου δίνεται ευκαιρία να παίξω, όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια, προσπαθώ.
Αυτό που ήθελα να πω όμως είναι πως έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, τα περισσότερα είναι ψέματα, αλλά εμένα αυτό με πεισμώνει, με κάνει να δουλεύω ακόμα περισσότερο και να προσπαθώ να βρεθώ στο επίπεδο που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα μου”, ανέφερε.

Ερωτηθείς εάν φεύγει από τον Ολυμπιακό: “Κατ’ αρχάς γράφτηκε πως πάω σε όλον τον κόσμο. Δεν ισχύει κάτι από ό,τι έχει γραφτεί για εμένα. Με ενδιαφέρει να πατάω καλά στα πόδια μου, να είμαι γερός και να βρεθώ στο επίπεδο που θέλω. Έχω ακόμα 3.5 χρόνια συμβόλαιο, θα το τιμήσω όσο με θέλει η ομάδα, έχω δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω να το κάνω όσο βρίσκομαι εδώ.

Με τον Σίλβα δεν έχουμε κάνει κάποια σχετική συζήτηση, έχουμε όμως μία εξαιρετική σχέση, όπως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με εκείνον. Τον σέβομαι, με σέβεται, προπονούμαι και περιμένω”.

Ο Μανιάτης αναφέρθηκε και στην τελευταία του επίσκεψη στην Ιταλία λέγοντας: “Είπαν ότι πήγα για επανεξέταση στον γιατρό μου κι εγώ πήγα διακοπές!”.

Μάλιστα, ο Βασίλης Τσιάρτας που ήταν στο στούντιο τον συμβούλεψε να βγαίνει να μιλάει πιο συχνά για να αποκαθιστά την αλήθεια και ο αμυντικός του Ολυμπιακού απάντησε ότι δεν το συνηθίζει αυτό και πως: “Μου αρκεί που ξέρουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου”.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος: “Κάθε μέρα δουλεύω και αυτούς τους μήνες έχω δουλέψει πάρα πολύ. Εγώ δεν ειμαι 100% έτοιμος και συμφωνώ με τον προπονητή μου. Χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό”, και μίλησε χαμογελαστός για το ρεκόρ του Ολυμπιακού: “Εχουν κάνει φέτος το ακατόρθωτο. Εκαναν κι άλλο ρεκόρ. Πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού γίνεται αυτό.

Θα ήθελα να είμαι μέλος αυτού και προσπαθούσα να τους ενθαρρύνω. Και από σήμερα ή μάλλον από τα Χανιά είμαι μαζί τους για να το συνεχίσουμε. Ό,τι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Τα παιδιά που ήρθαν δέθηκαν αμέσως με τους παλιούς. Και φυσικά ο προπονητής. Δείχνουμε ότι είμαστε το αφεντικό στην Ελλάδα και κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Δεν θέλω να μιλήσω για μεγάλη πορεία. Να κοιτάξουμε πρώτα τα δύο παιχνίδια με την Αντερλεχτ και να την αποκλείσουμε και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη ομάδα. Μπορεί αυτή η ομάδα και το έχει αποδείξει”.

Για τον Μάρκο Σίλβα είπε: “Είναι πολύ απλός άνθρωπος ο Μάρκο Σίλβα. Ζητάει από τους παίκτες συγκεκριμένα πράγματα. Δεν νευριάζει ποτέ και προσπαθεί κάθε μέρα να βελτιώσει τα όσα λάθη υπάρχουν. Εχει διαχειριστεί όλες τις περιπτώσεις σωστά. Και πραγματικά κρατάει τον ποδοσφαιριστή σε εγρήγορση”.

Και για τον ρόλο του στ’ αποδυτήρια τόνισε: “Προσπαθούμε να τους περάσουμε το πνεύμα νικητή. Είναι όλα τα παιδιά καταπληκτικοί χαρακτήρες και έχουμε δεθεί. Είμαστε μια οικογένεια. Ας γράψουν ότι θέλουν. Δεν με νοιάζει. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο. Και στα Χανιά και σήμερα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version