Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλο στο Europa League και… δεν ξεχνά

14.12.2015 | 10:00
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Κληρώνει για τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Δευτέρας (14:00) στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του στη φάση των “32” του Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του φετινού Champions League, αλλά μαζί με ακόμα 31 ομάδες θα μπει στην κλήρωση για τη φάση των “32” του Europa League.

Η ελληνική ομάδα θα είναι τοποθετημένη στο γκρουπ των ισχυρών, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων του Champions League και δίπλα στις 12 ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στους φετινούς ομίλους του Europa League, ελπίζοντας να είναι παρούσα και στην κλήρωση της 25ης Φεβρουαρίου για την φάση των 16.

Οι 16 ανίσχυροι λοιπόν είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους “32” του Europa League και ανάμεσά τους είναι η Μαρσέιγ που έχει προπονητή τον Μίτσελ, αλλά και η Φενέρμπαχτσε που έχει προπονητή τον Βίτορ Περέιρα.

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 18 και 25 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν ισχύει σε δύο περιπτώσεις. Η Φενέρμπαχτσε θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, για να μην παίζει την ίδια ημέρα με τη Γαλατάσαραϊ που είναι συμπολίτισσες. Η Μπράγκα θα δώσει τον επαναληπτικό Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου για να μην παίζει την ίδια ημέρα με την Πόρτο, επειδή είναι κοντά τα γήπεδά τους.

Από τον Ολυμπιακό ελπίζουν σε μια βατή κλήρωση, ενώ εμφανίζονται προσγειωμένοι, αφού δεν έχουν ξεχάσει τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο. “Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και πιο δυνατές ομάδες”, είναι το… μήνυμα που βγαίνει από τους Πειραιώτες.

Ισχυροί

Πόρτο (Πορτογαλία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μόλντε (Νορβηγία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Κρασνοντάρ (Ρωσία)
Νάπολι (Ιταλία)Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
Βασιλεία (Ελβετία)
Τότεναμ (Αγγλία)
Σάλκε (Γερμανία)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)

Ανίσχυροι

Σεβίλλη (Ισπανία)
Βαλένθια (Ισπανία)
Γαλατάσαράι (Τουρκία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
Σιόν (Ελβετία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Μίντιλαντ (Δανία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Σεντ-Ετιέν (Γαλλία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Άουγκσμπουργκ (Γερμανία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version