Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με… συστάσεις ο Λεονάρντο – Με Μαρινάκη το “τεστ”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βίκτορ Σάντσεθ θα βρεθεί απόψε το βράδυ στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, αλλά ο διάδοχος του φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Κυριακής, ο Βραζιλιάνος πρώην αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρέθηκε στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εξετάζεται από τους “ερυθρόλευκους” έπειτα από προτροπή του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος είχε δουλέψει μαζί του στην Ίντερ την σεζόν 2010-11.

Πάντως, για τον πάγκο των πρωταθλητών εξετάζονται κι άλλοι προπονητές, όπως ο Γάλλος πρώην της Λιόν, Ουμπέρ Φουρνιέ, Σέρβος, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς (έχει περάσει μεταξύ άλλων από Εθνική Σερβίας, Παρτιζαν, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια) και ο Πορτογάλος Πάουλο Μπέντο.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δώσει απόψε το βράδυ εκτός έδρας φιλικό με την Μπεσίκτας (20:00, Novasports2). Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να δείξει πως αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκεται δίπλα στην ομάδα…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε